Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

FRÅGOR EN LÖRDAGSMORGON

IMG_2615 Det är lördag. Har du haft en bra lördagsmorgon?
Haha jag satte på musik direkt jag vaknade för att komma igång! Sen gick jag och borstade tänderna. Har en lång dag framför mig så måste vara pigg!

När blev du fotad senast?

Det var nog igår när jag och Sean var och spelade in barnpodden på Perfect Day. Blev riktigt roliga bilder som jag ska publicera här lite senare i bloggen.

Hur känner du dig just nu?
Jag mår kanon! Det är bra väder och jag kan inte riktigt sitta still så det kommer bli svårt att slutföra det här haha!

Annons

Vilken är den vanligaste färgen på dina kläder?

Tyvärr har det varit svart nu ett ganska bra tag eftersom jag bara fokuserat på jobb. Men det ska bli ändring på det nu! Sitter och planerar veckans outfits, eller jag ska göra det direkt efter jag skrivit klart den här listan!

Blir du bra på kort?
Ingen aning vad jag själv tycker längre. Jag har tagit bilder på mig själv enda sedan jag var 15 år gammal men det är väl dels för att bloggen, instagram, snapchat är mitt jobb! Exakt som hur någon annan tjänar deg!

När grät du senast?
Länge sen. Vet inte varför men jag tror det var när vi gick vidare i Melodifestivalen, BIG MOMENT i mitt liv! Haha 🙂

Hade du en bra kväll igår kväll?
Känner mig riktigt tråkig nu, MEN! Jag satt hemma hela kvällen och skrev presentationer till jobbet, städade i lägenheten och satt och sms:ade med några polare! Rätt skön kväll ändå, för jag fick mycket gjort som jag inte trodde jag skulle få! 🙂

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar