Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

FRÅGOR OM MELODIFESTIVALEN

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-02-08 14:26  |  Lästid: 2 minuter

viktorsdag-0549 viktorsdag-0547 viktorsdag-0582 viktorsdag-0625
Varför ställer du och Samir upp i Melodifestivalen igen?
Jag ställer upp igen med Samir i Melodifestivalen för att vi fick chansen att få Fredrik Kempe som låtskrivare och han är GRYM. Sen är det så sjukt kul att få leverera energi och glädje ut till svenska folket!

Hur känns det precis när man ska gå upp på scenen innan kamerorna och allt slår igång?
Hjärtat slår ganska mycket snabbare och man får adrenalinkick i hela kroppen precis när det här klickljudet går igång i våra in ears för att vi ska höra oss själva och all musik i arenan samtidigt! Haha mäktig känsla!

Vad är det bästa med att vara med i tävlingen?
Att vi får nå ut som artister som alla andra och sprida vårat budskap! Vi vill fira och ha roligt! Det viktiga är för oss inte att vinna utan att ha kul och nå ut till våra fans och dom som följer det vi gör varje dag. Dom är bäst!

Ser du er själva som artister?
Ja! Står man på en scen och förmedlar någonting i ton så står det i ordboken att man är en artist. Jag anser att Samir&Viktor är artister och dessutom har vi utvecklats jätte mycket sångmässigt från förra året! På riktigt så börjar jag tycka det här är riktigt roligt faktiskt och det känns kul att få göra resan tillsammans med Samir!

Ni är både hatade och älskade. Hur tar man emot hatet och ändå kör på?
Vi har väldigt starka personligheter och kommer från början från en bloggbakrund och Samir var med i en reality TV. Det är klart att många tycker vi inte alls hör hemma, men vi kör på det vi älskar att göra och älskar det vi gör! Varken jag eller Samir skulle aldrig aldrig aldrig bryta ner oss för haters. Exakt som vi sjunger, ” Hatarna får hata, det spelar faktiskt ingen roll! ”

Grymt shysst att få svara på lite frågor här under kan ni fråga fler frågor om ni har några! Nu ska jag dra iväg och träna, vi hörs sen!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 15:35