Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Framgångspodden med Alexander Pärleros!

I november så släpps mitt avsnitt tillsammans med framgångspodden. Där vi kommer prata om blandannat hur man under tidiga år kan bygga sitt eget medieimperium och hur mycket min diagnos ADHD egentligen varit min motor och samtidigt motgång i livet.

Annons

Jag har lyssnat på nästan alla avsnitt med Alexander Pärleros av framgångspodden och jag tycker den är GRYM! Modigt av Alexander att våga ta in mig som den yngsta gästen hittils, riktigt roligt och jag måste säga att jag var riktigt nervös innan vi började med poddinspelningen. Den här kommer möta en helt ny målgrupp och ibland kan man vara rädd att säga rätt eller..

Samtidigt! Vad gör det om hundra år. Det ända man kan göra är att vara sig själv och aldrig tänka på något annat!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar