Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Franklin marshall X Living Generation

yoo too IMG_0482 IMG_0463 IMG_0479-2 IMG_0508 IMG_0522 IMG_0462Jag var på grymmaste planerings mötet igår med Living Generation och Josefine Forsberg. Ska bli roligt att jobba med Jossan hon är en jätte duktig fitness profil och vi har känt varann några år sen innan så vi kommer förmodligen även kunna göra ett riktigt bra jobb tillsammans!

Annons

Tidigt igår morse så åkte vi till Living Generations showroom och planerade hela resan. Vi kommer bo mitt på Venice beach och även hyra två bilar där nere, jag är mega taggad! Kommer ta med min dubbel uppsättning av kameror så jag kan ta massor med bilder även till er så ni kan se. Snaaart är det dags!!!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar