Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Frånvarande från bloggen på sistonde?

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-12-20 16:34  |  Lästid: 2 minuter

Senaste veckan tog jag en liten paus från bloggen. Men nu är jag tillbaka! Behövde en paus för att hinna ikapp med vissa saker och börja ladda för 2018, min vår kommer vara så mycket roligt som händer!

Tänker även att vi ska försöka lära känna varann bättre också under kommande år. Kommer satsa mer på min youtube kanal och komma igång med olika viktiga projekt!

Tänkte att jag i dagarna ska göra en årsresumé så vi kan se allt vad som hänt. Allt ifrån boksläpp, ny musik med Samir&Viktor. Hela turnésommaren, hösten med ADHD föreläsningar och uppladdande inför melodifestivalen 2018.. KUL!

Men stora delar av det här året har varit grymt! Hade en rätt jobbig period där ibörjan av sommaren men repade mig rätt snabbt! Vill faktiskt tacka Samir som stod mig väldigt nära under den tiden. Kändes som vi hittade varann på ett sätt vi inte gjort tidigare.

Sen ångade vi på och hade en sommar med bara 30 spelningar den här sommaren. Men 30 spelningar är ändå 3o spelningar och tänk på alla grymma människor vi har fått träffat i samband med allt! Wow

Caroline är en klippa! Hon hjälper mig nu med alla projekt och leder mig framåt i en djungel jag aldrig hade klarat av annars! Jag säger bara 2018, håll i er! Sätt fast säkerhetsbälten för nu åker vi snart!!!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:17