Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

FREDAG I UMEÅ

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-04-10 15:11  |  Lästid: 2 minuter
IMG_1338

Jag vaknade mitt i natten och kallsvettades och gick och tog en dusch. Kunde inte somna oh låg vaken hela natten, vidrigt. Iallafall vi har kört danslektion imorse, jag körde så mycket jag pallade med. Nu har vi tagit flyget till Umeå och jag ligger på hotellet nu och ska sova!

Samir har varit den jobbigaste människan hela morgonen och hade jag haft en pistol hade den nog kommit till användning med kärlek i orden. Jag tycker om honom men han kan verkligen irritera sönder mig ibland. Lite bilder från senaste dagarna bjuder jag på, ni som jag ska försöka vi alla nu ha en riktigt bra dag! Ta hand om er.

IMG_0609
IMG_0603suue

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar