Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

GOD MORGON

brorsyster brorsyster11

God morgon! Uppsala var roligt, nu sitter vi alla i en bil påväg mot nästa destination till Ludvika. Ser fram emot att komma till hotellet, ta en dusch, blogga, gå ut och gå en promenad, käka något och må bra.

Annons

Har glömt berätta för att jag faktiskt ska göra en sak från söndag och några dagar framåt tillsammans med min familj. Jag har inte hängt med min familj på nästan en hel sommar mer än några timmar i streck. Jag uppskattar små saker i livet och vissa av de saker är min familj. Jag älskar dem mer än allt annat i hela mitt liv!

 

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar