Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

God morgon lördag!

hitta IMG_5984Det är någonting med att bara slänga fram all inspiration man har. Sätta sig ner och bara kolla, läsa, se och ta in. Är det något som kan göra mig mer motiverad så är det att ta med mig min lilla kamera och ta kort på allt jag kan, åka runt i staden tills jag är helt slut och sen komma hem och kolla igenom kameran.

Annons

Alltid finns det något som kan lyfta fram till den glöd man  tidigare haft, för att både skriva, inspirera och framförallt bli inspirerad själv. Jag älskar det här, och har jag gett hälften så kan jag ge lika mycket till, det är logiskt!

There’s something special to ”scoop out” all the inspiration you have inside you. Sit down and just look, read, see and take in the atmosphere. It makes me motivated and I like to take my little camera and take pictures of everything I can see, to go around the city until I’m completely exhausted and then come home and look through the camera.

There is always something that can lift you up, both to write, inspire and most of all be inspired myself. I love this, and I feel I can preform so much more!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar