Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Gott nytt år!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-12-31 16:05  |  Lästid: < 1 minut
GITTNYTT

Jag lämnar det här året med många förhoppningar och med inställningen att jag har hundra gånger så mycket att ge än vad jag har gjort det här året! 2014 fick jag lära mig otroligt mycket. Jag fick lära mig ta ställning, inse saker och framförallt har jag lärt känna otroligt mycket nya människor jag aldrig trodde jag skulle få lära känna.

Jag har lärt mig att allt här i livet handlar om inställning, det handlar om att kämpa! Det har aldrig varit lätt men när man gett sig fan på någonting så har det gott. Man måste bara hitta sin egen inställning och aldrig rätta in sig i landet ” lika lagom ”. 2015 är runt hörnet och jag har en så bra känsla! Jag kommer ge allt det här året, och jag kommer börja mitt absolut bästa för att det ska bli ett bra år! Bättre än så kan jag inte göra. Och när jag ser tillbaka på mitt år så ångrar jag ingenting, jag är rätt nöjd med mina val det här året! Jag önskar er alla en riktigt bra nyårskväll/natt och imorgon startar vi 2015. 

/ Viktor Frisk 2014.31.12 /

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar