Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

HA KOLL OCH STRUKTURERA UPP DITT LIV

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-03-25 16:35  |  Lästid: < 1 minut
SKAPAENPLAN

I och med att jag själv måste försöka bli mer strukturerad i allt som jag gör så tänkte jag att det är nästan bättre att jag blir mer strukturerad ihop mer er! Jag kommer börja lite lätt, ungefär 3 punkter som vi alla kan börja jobba med.

Tre tips som kan strukturera upp dig, första steget!

1. Lägg fram saker som vi vet att vi kommer ha dagen efter. Exempel om du ska till gymmet imorgon, lägg fram gymkläder, proteinshake och det som behövs.

2. Stäng av sociala medier på morgonen. Det första jag alltid har gjort när jag vaknar är att kolla blogg, facebook, instagram och övriga socialamedier. Sen tre veckor tillbaka har jag lagt av med det helt. Bästa jag har gjort, hjärnan funkar inte på rätt sätt och tar in saker helt fel på morgonen.

3. Vi går tillbaka med det här med att göra klart saker dagen innan. Lägg en hel plan för dagen som ska komma, kolla upp dina buss eller tågtider, gör i ordning rätt musik på mobilen till dagen efter, fixa klart allt du ska göra. Något som är dumt är att inte ha gjort klart sakerna man skulle gjort för dagen innan och börjar med samma saker igen. Gör klart och stryck över.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar