Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

HEMMA PÅ LANDET OCH HÄLSAR PÅ

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-07-06 20:31  |  Lästid: < 1 minut

Ser ni hur skönt jag har det när jag ligger i min hängmatta på landet? Bestämde mig för att visa er min familj och där jag växte upp lite utanför Eskilstuna. Det är verkligen så skönt att få komma hem ibland och ladda om batterierna, även om jag bara kunde stanna i ca 24 timmar, hehe! Det absolut bästa med att komma hem är att få bli ompysslad (särskilt när man har ont i halsen) och att man får RIKTIG mat.

Någonting som också är väldigt roligt är att både min mormor och farmor bor jättenära. Därigenom kan jag slå tre flugor i en smäll när jag åker hem och hälsar på. I det här avsnittet så får ni bland annat se när mamma ger mig en huskur mot min onda hals och hur jag på grund av detta får lite smått panik över hur starkt och varmt det är. Jag tar även med er på besök hem till min mormor och farmor, där mormor berättar att hon varit på blinddate! Det var tyvärr inte riktigt hennes typ, men kul var det i alla fall…

Ha det bäst!!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 15:30