Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

HEMMA PÅ LANDET OCH HÄLSAR PÅ

Ser ni hur skönt jag har det när jag ligger i min hängmatta på landet? Bestämde mig för att visa er min familj och där jag växte upp lite utanför Eskilstuna. Det är verkligen så skönt att få komma hem ibland och ladda om batterierna, även om jag bara kunde stanna i ca 24 timmar, hehe! Det absolut bästa med att komma hem är att få bli ompysslad (särskilt när man har ont i halsen) och att man får RIKTIG mat.

Annons

Någonting som också är väldigt roligt är att både min mormor och farmor bor jättenära. Därigenom kan jag slå tre flugor i en smäll när jag åker hem och hälsar på. I det här avsnittet så får ni bland annat se när mamma ger mig en huskur mot min onda hals och hur jag på grund av detta får lite smått panik över hur starkt och varmt det är. Jag tar även med er på besök hem till min mormor och farmor, där mormor berättar att hon varit på blinddate! Det var tyvärr inte riktigt hennes typ, men kul var det i alla fall…

Ha det bäst!!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar