Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Hoppas ni får en riktigt bra vecka!

planer

Hela livet har jag läst alldeles för många manus om hur jag ska leva, hur andra vill att jag ska leva. Vad andra tror är bra för mig. Hela tiden tänkt på vad andra kanske tänker om mig eller inte. För ett år sedan så slängde jag igen den boken där allt vad andra ville ha av mig.

Annons

Varje dag lär jag mig, jag gör misstag, jag övervinner rädslor och får smaka på både kärlek och hat. Jag hänger med så många människor varje dag alla med olika värderingar, jag försöker inte alltid passa in. För nej jag passar inte in överallt men jag har alltid försökt att vara en god medmänniska och ta sedeln dit jag kommer.

Men det absolut viktigaste är att varje kväll när jag somnar så vet jag exakt vilka värderingar i livet jag har, vem jag är och vad jag står för! Försök aldrig färgas av hur folk vill ha dig, eller ge allt vad du tror andra vill ha. Gör det du själv vill och satsa på att vara jävligt lycklig och må bra istället! Tänk på det den här veckan, att må så bra du kan och leva exakt hur du vill!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar