Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Hur finner vi styrka att fortsätta?

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-01-30 17:34  |  Lästid: < 1 minuter
blogg

Jag brukar ofta tänka på mina mål och allt jag gör i livet. Vad är det egentligen som driver mig till att fortsätta? Att försöka om och om och om mig igen när jag faller? Det är min envishet, mitt sätt att se på mitt liv och målet med att bara ha ett sjukt roligt liv samtidigt som jag förmodligen kan hjälpa andra framåt!

Måndag är därför dagar då jag alltid försöker tänka ännu mer positivt än vanligt för att komma framåt. Måndagar är mina hatdagar annars! Det som driver oss den här veckan är iallfall.

– Sömn. Nyttigare mat. Drömmar som är påväg. Träning. Träffa mina vänner. Utforska ännu mer av allt!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 11:02