Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

hur kvällarna påverkar mig

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-09-03 23:21  |  Lästid: 1 minut

IMG_5974 Att komma hem. Sätta sig ner slå upp datorn, kolla på inspirationsbilder och lägga upp en plan för morgondagen. Yes, det är så jag oftast gör för att fungera. Jag tvingar mig själv ofta att sätta mig ner dagen och göra klart allt till kommande dag för det är så svårt för mig att komma till samma steg som jag hade i tankarna precis innan jag somnat som jag gör när jag vaknar.

Med andra ord så går det aldrig ihop för mig på morgonen. Det är som att hjärnan är avslagen fram tills jag verkligen kommer igång. Därför försöker jag leva på det sättet som är bäst för mig, så som det faktiskt kan gå att leva. Men jag jobbar på att kunna starta varje morgon tidigt och börja varje dag normalt. Så det är något jag kämpar med, men som jag aldrig har berättat. Men ni som har följt mitt liv här i flera år vet hur svårt jag har på morgonen.

IMG_5981Bara lite tankar som surrade runt i huvudet ikväll som jag kände att jag ville skriva ner tillsammans med en Ben&Jerrys!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar