Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

I garderoben i vår?

whot1. Klocka ifrån Triwa / 2. Skinnjacka ifrån Jack & Jones / 3. Fluga i svart ifrån Amanda Christensen / 4. Flätat bälte / 5. Beats by Dr. i vitt / 6. Morris tröja / 7. Calvin Klein doft One /

Alla söker vi inspiration till våren, här är min inspiration till er! Hitta rätt inspiration, rätt doft och rätt musik!

I vår vill jag få den här bloggen till att bli en ännu bättre vägledning till dig att bli inspirerad med snygga kläder, bra hudvård och doft. Jag kommer lägga fokus på det och börjar redan nu.

Annons

Jag har alltid läst både King och Café. Det har alltid gett mig inspiration men sen har jag självklart ändå valt att skapa min egen stil. Och om jag skulle beskriva min egen stil så är den som mig som person väldigt olika från dag till dag. Nästan som om jag har svårt att bestämma mig, eller bättre! Jag vill kunna testa olika outfits, stilar och kunna inspirera alla!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar