Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

in the sunset

P2010110 P2010099 P2010121 P2010101
Jag mår så bra här! Det känns som jag på ett eller annat sätt hittat någon mening med livet. Att resa att se saker, att uppleva och skapa minnen. Det här året hemma i Sverige har varit så turbulent det har hänt så mycket och mycket som inte ni har sett heller. Så den här resan har varit viktig för mig att ladda om batterierna.

Annons

När jag kommer hem så är det bara Melodifestivalen 2014 jag kommer att tänka på! Fan vad det ska bli roligt, jag tror det kommer bli riktigt bra när allting är klart. Idag ska vi till Universal studios!!! Riktigt roligt att få åka dit och se allt man bara hört om tidigare.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar