Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Inspiration en tisdagmorgon – Los angeles!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-11-01 06:46  |  Lästid: < 1 minut

labla

Jag åker till Los Angeles nästa tisdag, så idag är det exakt 1 vecka kvar tills jag just nu kommer sitta på flygplanet påväg dit ner!!! Så tänkte att vi börjar den här morgonen med lite inspirations wall för att kicka igång tisdagen på bästa sätt. Idag ska jag spela in en film tillsammans med Linked In, #Bringinyourparentsday . Så min pappa ska få se lite hur jag har det på ” jobbet ” och vad vi gör!

Älskar att få dra med mig mina päron på min upptåg! Tror fan att dom själva tycker det är rätt roligt också, så bring in nu ska jag duscha och göra mig klar! Får vi se vad det blir för kläder idag också, spännande!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 11:39