Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

INSPIRATION INFÖR HÖSTEN

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-07-28 19:33  |  Lästid: < 1 minut

uhuhRedan nu börjar jag försöka hitta inspiration inför hösten. Man vet att det kommer slå till snart och bli kallare, mörkare och och vardagen drar igång igen nu efter semester med skola/jobb. Mitt största fokus den här hösten ska bli jobb och att resa!

Saker som kan förbättra hela hösten och att komma in i ett bra tankesätt redan nu:

1. Träning! Starta din dag tidigare än vanligt och gå upp och gå till gymmet eller på med musik och stick ut och spring. Känslan efteråt är m a g i s k!

2. Förberedd en riktigt grym höstgarderob som du vet att du kommer använda och som får dig att längta efter att få använda exempelvis lager på lager.

3. Styr upp en fet kväll för dig och dina vänner! Laga gott käk tillsammans, spela roliga spel, gå ut tillsammans eller bara dra igång en skön film!

4. Jag minns själv att söndagarna var värst, söndagsångest är inte alls kul! Men tona ner den genom att gå på bio, hänga med någon så du inte är ensam. Kan låta töntigt men bara av att hänga med andra som jag gillar mår man bättre själv!

5. Planera in en resa! Åk ett gäng tillsammans eller dra helt själv. Kanske en weekend till London eller Stockholm. En helg där du kan gå med musik i lurarna, hitta inspration, ta in på spa eller bara må jävligt bra!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar