Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Instaweek från de senaste dagarna

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-07-08 12:12  |  Lästid: < 1 minut

webstagram11. Vi sitter i bilen påväg till Båstad och plötsligt kom våran låt på radion, haha det är första gången jag hör den på radion!! / 2. En bild från festival förra året, fick sån grym feeling och gillar verkligen den bilden! / 3. Min efterrätt från när jag och en kompis var ute och käkade här om dagen, riktigt gott!

webstagram24. Jag och Caroline som gjorde ett fotografering för dryga 2 år sedan, jag gillar verkligen denna bilden på något sätt! / 5. På Lerlikskalaset med Samir, en grymt rolig helg som avslutades i Göteborg! / 6. När jag blev Veckans Kex i Aftonbladets Klick!

Här i Båstad fortsätter nu livet, vi hörs senare, ta hand om varann!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar