Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!


Annons
 

Jag är Nellie!

IMG_2594

Den här tjejen har jag känt i flera år! Hon är grym, hon kör på och trots sin unga ålder så har hon skapat det många andra skulle drömma om! Men platsen i rampljuset och hetsen runt allt är inte lika lätt alltid. Jag älskar hur Nellie delar med sig av boken om hur hennes liv har varit och hur det kan bli bättre på så många sätt! Jag kommer stötta den här tjejen genom allt.. Lite läskigt att ha följt henne så länge och snart är hon 18 och får gå med ut.

Annons

Du är en stjärna Nellie och en stor förebild för både mig och andra i alla åldrar. Förändras aldrig och var den du är! Då kommer din framtid vara så ljus och framförallt väldigt rolig! Jag kommer följa dina steg, utvecklingar och allt du tar dig åt. Du och din familj är min familj. Tack för att ni släppt in mig och att jag vara endel av er! Boken finns i alla affärer där du hittar böcker!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar