Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Jag har varit rädd för att komma mig själv för nära

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-01-21 18:30  |  Lästid: 2 minuter

Livet är verkligen vad det är. Alla dagar är helt olika, exakt som en frisyr iallafall som min haha! Men ibland får man slå till sig själv och vakna nu. Res dig upp, träffa nya människor, gör något galet, dröm dig iväg, lyssna på bra musik. All hets runt om oss varje dag gör att vi tänker alldeles för mycket på sånna små skit saker!

Vi borde tänka mindre, leva som vi vill leva! Gå upp på morgen ganska tidigt, gör i ordning en frukost, gå och träna själv eller med någon! Sätt på en skön låt, le lite för tusan! Vilken effekt det kan bli bland av att bara gå till sig själv och ge sig fan på att man ska försöka tänka positivt, försöka vända på alla saker till vad vi kan göra! Men när allt är neråt för allt kan inte alltid vara uppåt i livet, då är det sämsta man kan göra att stänga allt inom sig själv, ensam är stark men inte i längden det är inte hållbart. Vi behöver våra vänner, vår familj och alla som vill oss väl! Det är viktigt att få vara ledsen ibland, att få visa upp sig ur den synvinkel man själv är rädd för. Jag har varit så rädd att komma mig själv och mina egna känslor för nära och för några dagar sedan kom dem så nära att det exploderade. Men vi måste få explodera för att sen kunna leva igen, det positiva är ibland negativ och så är det. Jag tycker ni är så jävla grymma som delade era storys till mig igår, psykisk ohälsa eller inte. Vi måste sluta censurera oss, det här är dem vi är. Lev ditt liv efter hur du vill ha det, lev inte efter hur andra förväntar sig att du ska leva. Jag är den sämsta mentorn för mig själv och jag lever inte alltid som jag lär men jag kämpar på varje dag. Och ja, i grund och botten så älskar jag livet!

Processed with VSCOcam with t1 preset
Berätta om era erfarenheter, hur ser ni på det här? Hur ser ni på livet och vad tror ni har gjort att vi människor gör såhär mot oss själva?

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar