Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Jag som föreläsare

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-10-07 08:00  |  Lästid: 2 minuter

Under onsdag – fredag har jag varit nere och haft en föreläsning turné i småland på olika orter. Jag föreläser om ADHD och hur jag har valt kunna se det som min en superkraft istället för något negativt. Att få stå där framme på scenen där jag kan berätta om min egna resa och att kunna lyfta på locket och ge andra kraft och styrka ur min berättelse. Jag tycker det är coolt!

Alla människor som alltid kommer och lyssnar på mina föreläsningar är i alla åldrar från 10 – 80 år, det är ämne som verkligen berör och alla kan oftast sätta sig in och förstå min berättelse, mitt liv. Vill ge ett stort tack till grymma NVB som tog in mig denna gång som föreläsare.

Mina fyra bästa tips jag brukar visa i slutet av föreläsningarna:

– Skapa rutiner
– Våga ta hjälp
– Omge dig av bra människor
– Det är okej att göra fel!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar