Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Jag letar efter inspiration!

Yes! Sånna här dagar kommer när jag känner att jag inte riktigt har inspiration till någonting. Börjar kika i arkivet, kolla på gamla bilder, gamla inlägg och försöka någonstans hitta tillbaka till den inspirationen man hade när man skrev efter gjorde någonting förut. Brukar oftast bli en nostalgitripp och någonstanns hittar man tillbaka till dit man var.

Annons

Tänkte i nästa inlägg berätta lite om vad vi har gjort idag, eller vad jag har gjort idag. Just nu sitter jag och kollar på min gamla hårvideo som jag spelade in för ett år sen nästan hade nästan glömt bort den, haha!

tips

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar