Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

JAG ÖNSKAR MIG INGA JULKLAPPAR

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-12-14 12:11  |  Lästid: < 1 minut

Jag kan med handen på hjärtat säga att det här året har jag verkligen fått se vad livet egentligen går ut på. Det enda som jag egentligen betyder något för mig numera är mina vänner och familj.

När mina föräldrar frågade mig vad jag önskar mig i helgen så kunde jag inte komma på någonting. Jag vet faktiskt inte vad jag i nöd av, om ens någonting. Men något jag brinner för och egentligen alltid har gjort är att hjärtat slår lite snabbare när man får hjälpa någon annan. Jag önskar mig därför någon annans lycka i julklapp. Att en annan människa på andra sidan jorden ska få ett leende. Då kommer jag må bra på julafton!

Gå in på Unicefs gåvoshop och ge ett vaccin eller behövande medel till någon som verligen behöver de! Släck ditt ego för 10 minuter och gör detta! – https://unicef.se/gavoshop
collage

Bilderna är tagna av Pelle Bergström

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar