Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Januari – månaden vi behöver det här!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2018-01-22 15:54  |  Lästid: 2 minuter

Januari månad. För mig oftast den jobbigaste månaden på hela året. Jag tycker på något sätt att saker brukar kännas rätt grått och trist. Men jag bestämde mig för att den här månaden ska jag göra roliga saker och även saker som man kommer ihåg. Bra minnen.

Drog ett streck över alkoholen och hade mitt undantag nu i helgen 19:e (Ellegalan). Annars är det slut med alkohol hör herr Frisk fram tills melodifestivalen nu. Men man kan hitta på grymma saker ändå! Förra helgen ringde jag Eric och William så vi drog vi till Tanumstrand spa. Bilderna berättar allt!

Lär inte dröja lång tid förens man sitter där igen, grym helg!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-22 15:55