Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Julafton!

julafton1

Det var så länge sen man vaknade och firade jul med hela familjen! Men igår var alla på plats och precis så som det ska vara! Mamma och pappa hade klätt granen kvällen innan..

julafton2

Bordet var dukat och klart för att hela släkten skulle komma på och fira jul! Älskar högtider och julen är en av dom. När alla är samlade, man käkar god mat och hänger med dom som betyder!

Annons

julafton8

Irme var såklart också med oss hela kvällen! Irme är alltså för er som följt mitt liv ett bra tag min systers hund som hela familjen älskar över allt annat! Han var julfin och hade både tomteluva och skarf när han kom!

julafton6 julafton9

Kalle klockan 3 det är tradition! Alla satt samlade och väntade på som varje år tidigare.. Haha!

julafton11 julafton12

Här är jag och Alfons! Det är min kusins barn! Världens bästa unge

julafton3 julafton4

Nämen! Tjena posarn! Tänkte bara visa vad jag hade på mig igårkväll sen jag körde en vinröd fluga och skjorta ifrån Lexington. Till det var det svarta byxor! Lite julfin sådär på julaftonsdagen!

julafton5
julafton10

Min kusins man Morgan fyller år på självaste julafton!! Och i år blev han 40 år så vi firade in där på tolvslaget. Och kolla drinkvagnen!!! Den fick jag i julklapp av mamma och pappa till lägenheten

julafton15

Vi avslutar kalaset med en fin bild på mig, min mamma och farmor! Jag hoppas alla ni där ute har haft en jätte bra julafton och att ni tar hand om varann och visar nära och kära kärlek! Vi hörs sen kram!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar