Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Juldagen i mina chillkläder och mys på landet..

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-12-25 16:29  |  Lästid: 2 minuter

4L7A0978

Det bästa med att vara hemma är att dagarna bara rullar och tiden står typ still fast ändå går den framåt. För er som inte har koll så flyttade jag ifrån det här huset redan när jag var 17 år gammal..

4L7A0979

Dock var jag likaglad för det! Jag bestämde mig för att satsa på mina drömmar och leva livet på mitt egna sätt! Det har varit en bergodalbana men idag trivs jag verkligen med mitt liv!

4L7A0970

Och snygga kläder har jag på mig! Jag myser hemma hos föräldrarna i min FILA suits och Newera keps, lägger adlinks under inlägget.

4L7A0982

Fila tröjan kan du köpa – här / Kepsen kan du köpa – här

blogg1

Utslagen! Men en faktiskt riktigt bra jul.. Och ikväll är det dags för homecoming party!!!! Varje jul eller försöker iallafall bli varje jul så går vi ut och klubbar här i Eskilstuna, ikväll besöker vi Harrys jag och ett gäng vänner! Dessutom kommer Ellen Bergström och gör kvällen ännu bättre, hon är bäst!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 10:47