Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

keep it clean

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-08-16 20:22  |  Lästid: 2 minuter
IMG_1864 IMG_1878 IMG_1887 IMG_1894 IMG_1877

Skjorta ifrån Filippa K / Byxor ifrån Filippa K / Ryggsäck – Henten bag

Lördags kväll återigen. Har varit ute hos mina föräldrar på landet idag och gjort klart lite saker! Nu sitter jag på tåget tillbaka och ikväll blir det förmodligen lite paaarty! När jag tänker efter har jag varit alkoholfri i över 2 månader, wow! Haha jag trodde aldrig jag skulle klara det när vi började, men man klarar verkligen allt om man bara vill!

Pepp som tusan! Nu hem och göra sig klart för en kväll i Stockholms nattliv, det var år och dagar sedan sist. Kanske ses vi ute i vimlet stor kram och sköt om er ikväll!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar