Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Lite tips för den som är i Stockholm en helg!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-12-01 13:38  |  Lästid: 2 minuter


Jag tänkte att jag ska tipsa om lite bra saker man kan göra i Stockholm nu under helgen:

Bra restauranger att gå till: Framför allt 39wäst på Kungsholmen. Jag, Samir & Sigrid åt en drömmiddag där för några dagar sedan. Servicen är också grym! Dom har även en restaurang på Aubergine som ligger på östermalm. Båda restaurangerna har tryffelveckor i 1 vecka till, det smälter i munnen!

Fortsätt kvällen på: En drink på Grand Escalier. Det finns så man kan sitta ute med värmelampor, goda drinkar och man kan även prata utan att muskien är för hög.

För den festglade: Jag hänger mycket på Suite 1 trappa upp på Sturecompagniet tycker det stället är grymt! Suite är för mig mitt andra hem. Det är bra musik, alltid massa vänner där och brukar träffa på en och annan av er också!

Om ni inte är trötta efter 03:00: Så roddar ju min grymma vän Daff&Charlie bl.a Spybar som är så jävla kul! Tror inte det funnits en enda kväll där jag inte gått därifrån förens 05 vid stängning, haha. Det vill säga när jag väl går ut 😉

Dagen efter: Bästa brunch finns helt klart hos Berns asiatiska annars gillar jag brunchen även på Mr. French! Top notch!

Fortsätt med att gå på julmarknad: Nu i helgen och framåt så är det julmarknad på Fjärilshuset i Kungliga Hagaparken, en roligare julmarknad!! Ta med barnen eller kom dit själva, ät gott, spela bort pengarna och ha kul haha!

På söndagen sen ska du: Beställa en fet pizza, sätta på stranger things eller någon disney film och bara slappna av för att ladda upp inför en ny vecka 🙂

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:17