Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Live update – det händer i mitt liv just nu.

Viktor Frisk  |  Publicerad 2018-03-21 13:11  |  Lästid: 2 minuter

Onsdag morgon! I taxin påväg till Lets Dance för att ha torrep och gå igenom kamera vinklar etc. Jag ska vara ärlig! Dansen sitter inte 100% än men jag har fram tills på fredag på mig så jag känner ingen stress. Men jag hade hellre varit där och repat än att vara påväg till en spelning idag. Men men! Jag överlever.

Måndag kväll. Fick släppa dansen för några timmar och träffa en polare för att käka middag. Astrevligt! Så mycket att ta igen i snack och catch up är alltid skönt. Framförallt när man har mycket annat i hjärnan.

Live just nu: Vi sitter på tåget X3000 påväg till Sundsvall där vi har spelning 17.00 sen blir vi körda med bil hem till Stockholm hela vägen. Jag ska vara hemma 23.00 så jag hoppas väl på det, vi får se 🙂

Igårkväll: Jag har världens bästa danspartner som faktiskt förstår mig nu när livet är överallt och ingenstanns. Även fast jag blir så jävla frustrerad på mig själv och mina felsteg ibland så hjälper hon mig och säger att det kommer bli bra tillslut! Direkt den första dansen är klar så ska jag ge allt till cha cha dansen.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:17