Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

LOOKBOOK – MIN PERSONLIGA STIL

För några veckor sedan var jag hos Aftonbladet Boom! och fick vara med och spela in min första lookbook! I det här avsnittet så visar jag upp min personliga stil och berättar lite stilknep! Måste säga att det är den snyggaste bomberjackan som finns den ifrån Franklin Marshall.

Annons

Tänkte även lägga in lite bilder ifrån när vi höll på att göra inspelningen. Det var ombyte på ombyte i flera timmar och vi spelade in drygt 4 avsnitt som ni kommer att få se mer av sen när nästa släpps. Jag tycker det är jätte kul att få arbeta med proffs och dem på Aftonbladet Boom är ett kanon gäng!

2 5 3 4

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar