Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

lördagen den 20 september

IMG_7454 IMG_7423 IMG_7430Jag hade bokat resan tills nästa vecka och så iförrgår ringde dem från bokningsbolaget som bokar våra spelningar och frågade mig om jag hade glömt att jag hade spelning nu på fredag. Haha! Självklart hade herr klant glömt boka in det så det slutade med att jag fick sätta mig ner på en flyg direkt till Köpenhamn sen vidare mot Carlshamn.

Annons

Rolig kväll igår, bra dag! Mycket människor och sjukt kul att få göra det här igen. Vi är ett bra team som har jävligt roligt under tiden. Nu sitter jag på ett tåg tillbaka hem igen. Skönt att komma hem känns som man varit på resande fot ett tag.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar