Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

LOS ANGELES

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-03-31 07:54  |  Lästid: 2 minuter
imfightforthisgirl

Restips Los Angeles:

Jag var i Los Angeles i vintras, så tänkte ge er lite bra tips på vad man borde se, vad som är intressant och vad man inte får missa. Bra shopping, ikoniska platser, bra käk och bra saker att tänka på. Och hur man skulle kunna göra LA bäst under en dag. 

Venice Beach:

Ca 20min ifrån Downtown, Los Angeles kommer ni till Venice Beach. Venice Beach är mötes platsen för fitness älskarna så som Arnold S och man ser ständigt människor som tränar på Muscle Beach. Venice Beach är känd för sin konstnärliga sida samt sin ”annorlunda” anda då atmosfären är väldigt hippig. Sätt er ner vid basketplanen och kolla på när invånarna spelar basket eller varför inte till skategropen där det kryllar av skatare. Hyr cyklar eller rollerblades och åk längs vägen vid stranden ända ner till Santa Monica.

Santa Monica:

Många känner igen Santa Monica Piren ifrån flera filmer. Njut av en glass och åk karuseller på piren. Njut av en dag på stranden eller om ni är shopping sugna så rekommenderar jag 3rd Street Promenade. Här finns det mysiga cafeér, restauranger och butiker som Converse, Victoria Seacret, Nike, H&M, Forever21, Aldo och mycket mycket mer! 

Hollywood:

Börja er dag på Hollywood Blvd där de stora stjärnorna har sina stjärnor påmarken, hitta din favorit och knäpp av ett foto! Här finns det massvis med funkiga butiker och souvenir butiker med Oscars statyer m.m. Fortsätt till Chinese Theather där kända ikoner har avtryckt sina fötter och händer i cement. Missa inte att åka upp och kolla på Hollywood skylten.

Beverly Hills: 

Beverly Hills är mest känt för lyx som Rodeo drive, där lyx butiker som Chanel, Hermés och Cartier finns. Någon som minns Pretty Woman? Beverly Hills Center är ett shopping centrum som ni bara måste besöka! Alltifrån budget till lyx. Ett ställe som är super mysig är The Grove. The Grove är ett utomhus centrum med mysiga restauranger, barer och butiker. Är man bio sugen kan man även göra det. Juste, missa inte deras food court med rätter från hela världens kanter! Ett hett tips som jag rekommenderar är The Ivy som är kändistätt och Cafe Urth som serverar ekologiska rätter och bakelser!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar