Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

 
I samarbete med Lapoint

Magisk resa!

En vecka har gått så sjukt fort! Jag har knappt hunnit med det här tempot och vi har samtidigt haft så sjukt roligt. Att få åka till Sri Lanka och surfa med Lapoint har varit en grym upplevelse. Jag och Ellen åkte hit med förhoppningen att vi iallafall kunde stå på en bräda innan vi åker hem och jag kan säga att bättre än så har det absolut gått.

Man bor på världens skönaste ställe ett surfcamp med andra surfers och resenärer som är här för samma sak! Vi kom hit som level1 och jag tycker ändå att vi avslutar som minst level3. Om ni känner att ni skulle vara sugna på att göra en likadan resa som oss så kan ni kolla in på Lapoint.se

Sen måste jag verkligen säga att det här klimatet, människorna, vattnet, soluppgångarna, solnedgångarna, alla nya vänner. Det här ett minne för livet! Det kommer upp en vlogg med blandade klipp nu i veckan. Den kommer bli riktigt fet! Vi har grymma videos härifrån! Men nu åker vi hem till sverige, sjukt mycket pågång så nu kör vi! Alla bilder under veckan är tagna av Jonathan, en ny vän för livet följ honom!

Dela
Tweeta
 


 


Laddar