Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

MIN NYA KANAL HOS MIKZ

kanal2

Äntligen får jag berätta om min nya kanal! Jag har idag lanserat min kanal hos Mikz. Det är en applikation som finns för både iPhone och android (alltså Samsung och andra telefoner). I appen kommer ni få hänga med i mitt liv på ett helt annat sätt än på bloggen och Instagram.

Annons

Det kommer bli mycket live update om vad som händer, vad jag tycker och tänker om olika saker i livet. Ni kommer få hänga med på min resa tillsammans med Samir i Melodifestivalen och alla våra spelningar runt om i Sverige. Hänga med backstage i mitt jobb, liv och kärring! Mer live-filmklipp och energi! Ladda ner min kanal på Mikz idag, lättast hittar ni via länken här under! Så nu flyttar vi mitt mer privata liv till min applikation.

Applikationen är gratis att använda och kostar ingenting, jag är riktigt taggad på att träffa er där! Gå in på:

Gå in på getmikz.com/viktorfrisk

Skärmavbild 2015-03-05 kl. 00.48.57 (kopia)

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar