Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

min vecka på instagram, kolla in!

insta1 insta2 LALAShit! Veckorna snurrar på ordentligt nu och jag älskar livet. Sen har jag fått tillbaka min kreativitet igen och inser verkligen hur mycket jag brinner för allt jag håller på med, det här är verkligen det jag vill göra!

Annons

Vi är i Finland och eftersom vi just nu sitter på en galamiddag så tänkte jag visa upp min vecka på instagram väldigt blandat allt ifrån lite vilka kläder jag har haft på mig till utsikten där jag jobbar! Gå in och låt dig bli inspirerad (:

Shit! The weeks spins on and I love life. My creativity is back and I really realize how much I’m passionate about everything I do, this is really what I want to do!

We are in Finland, and since we are currently sitting at a gala dinner, I thought I show off my week on instagram. Go in and get inspired (:

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar