Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Mina mål med 2018

Viktor Frisk  |  Publicerad 2018-01-10 13:08  |  Lästid: 3 minuter

Jag tycker 2017 var ett grymt år! Vi kämpade hårt, vi gav ut en bok som gjort stor succé och sålde över 22 000 böcker bara i sverige. Jag har startat igång mycket nya projekt och nästan rott allt i land. Så det glädjer mig!

2018 är ett år då jag tänker att jag ska fokusera på rätt saker. Ta bort mycket av den tiden där jag inte kommer till skott och istället fokusera på att få projekten att rulla med en hjälpande hand.

2018 är året då vi är med i Melodifestivalen för tredje gången. Vi kommer köra den 10:e februari i Göteborg och målet med det känner jag den här gången ska vara att faktiskt uppleva det på riktigt! Inte bara komma ihåg stress, ångest och tidningsrubriker. Utan att faktist vara här och nu, det är inte många som får uppleva den här chansen 3 gånger om. För mig är det en stor grej.

2018 blir också året där jag börjar prioritera min hälsa först. Framför jobben, framförallt vi gör. Jag kommer se till att göra saker jag mår bra av. Inte boka på mig själv för mycket jobb och köra på det jag orkar. Inte köra slut på mig själv och bara göra saker 50%

2018 blir året där jag ska åka hem oftare till min familj. Mormor och farmor, Matilda, mamma och pappa. Vill hänga mycket mer med dom i år! Det känns som att tiden bara springer iväg oss och man vet aldrig hur länge man har varann så egentid med familjen är något jag kommer sätta oerhört högt det här året.

2018 blir också året då jag kommer testa och prova på nya saker. Jag ska sluta leva så bekvämt och våga ta steget ut mot nya höjder. Spelar ingen roll om vad. Jag ska säga JA till mer sjuka saker och våga släppa lös allt adrenalin, oavsett hur eller vad.

2018 blir året då jag börjar engagera mig mer i välgörenhet, jag vill starta ett eget klädmärke, sätta upp livsmål 10 år framåt, resa till en plats jag aldrig varit på, hoppa bungyjump, nya projekt/utmaningar och en väldigt rolig överraskning senare i år!

2018 blir året där jag lär mig säga nej. Nej nej nej! Man behöver inte ställa upp på allt. Enkelt! 🙂 Jag är byggd för att klara minst 50 år till, därför känner jag att man behöver inte tacka ja till exakt allt. Det kommer ändå ske förr eller senare i livet. Ett nej idag behöver inte alltid betyda att chansen aldrig kommer igen.

2018 blir året då jag släpper stoltheten. Jag tror många bråk uppstår pga att ingen kan släppa sin stolthet och våga säga att den gjorde fel eller inte. Jag vet om jag gjorde rätt eller fel det behöver man bara hålla för sig själv. Ibland är det bättre att lägga sig ner och låta den andra människan bara '' ha rätt ''.  Så kanske konstigt att säga så men det är ett mål med 2018 att våga släppa stoltheten även fast man faktiskt kanske har rätt.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:17