Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Mina mål med resan

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-11-09 20:10  |  Lästid: 2 minuter
viktorsdag-7988 viktorsdag-7967

Jag har kommit till en period i mitt liv där jag känner att jag har vuxit som människa. Detta handlar nog främst om mognad och att man lär sig av sina misstag. Ibland lever man bara på, utan att reflektera, men nu känner jag att jag vill förändra saker och ting i mitt liv, som jag inte förr skulle ha tänkt på.

Jag vet nu lite bättre vad jag själv behöver för att må bra, vilket gör att jag inte längre bryr mig lika mycket om vad andra säger. Nu kan jag istället lyssna till min egen röst och låta mig inspireras av saker som jag faktiskt verkligen känner är viktigt.

Några av de mål som jag satt upp för denna resa är följande saker:

Meditation

Komma igång med träningen

Komma närmare mig själv

viktorsdag-3560776 viktorsdag-3560784

Dessa tre saker tror jag är viktiga för alla människor, men för personer med ADHD så är detta lite extra svårt. Vi har så mycket saker i huvudet att vi tenderar att tappa fotfästet och befinner oss mer utanför vår kropp än inuti, om ni förstår vad jag menar.

Att meditera gör att man skingrar tankarna och blir lugnare. Att röra på sig gör att man gör av med energi, vilket jag har väldigt mycket av. Att komma närmare sig själv är ett resultat av att man blir lugnare – då man kan lägga mer tid på att reflektera och inte vara lika uppe i det blå.

Ni kanske undrar varför jag tror att jag måste åka iväg på en resa för att lyckas med detta. Det är ju inte så att jag  har bokat resan för dessa sakers skull, men det känns som att när man får ett miljöombyte och på ett sätt blir isolerad på en annan plats, där inte vardagen kommer emellan, så är det lättare att ändra på saker. Om jag kan få in en rutin i att meditera och röra på mig under 10 dagar så kommer det vara så mycket enklare när jag kommer hem att fortsätta med det. Mitt i vardagen finner jag det svårt att skapa nya rutiner – därför tänker jag ta tillfället i akt nu.

Kram på er!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 11:13