Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

mina måsten för att överleva en resa!

P1960812
1. Min bok jag läser just nu! Boken heter Resultat, och den är grym! 2. En ICON tidning jag hittade på kontoret. 3. Min parfym åker jag aldrig utan, 4. En shave gel så man inte får röda prickar, 5. Min telefon är alltid med såklart!

P1960820
Det går aldrig att sova när man åker med Samir för då kan man bli överraskad med ett finger rakt in i örat eller något annat prank så därför måste man sysselsätta sig på resorna, haha! Så mina bästa sätt är att läsa en bra bok, lyssna på musik i telefonen eller något annat för att hålla sig vaken. Man utsätter sig alltid för en livsfarlig resa, haha.

Annons

En bra shave gel och parfym är inte nödvändigt men det är något jag alltid packar ner. För att ej riskera röda prickar i ansiktet efter att man har rakat sig. Abercrombie fitch är min absoluta favorit sen ett år tillbaka!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar