Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

MORESAILING

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-08-04 17:57  |  Lästid: 3 minuter

Denna resa gjorde vi i ett samarbete tillsammans med bästa Moresailing

Så jag tänkte berätta lite om vad vi gjorde och hur hela resan gick till. Vi kom ner till hamnen där våran segelbåt låg och tog en middag i hamnen. Dagen efter sov vi ut och väntade på Eric och Nicole som tog planet 1 dag efter oss. Sen när hela gänget var samlat så åkte vi ut och började segla och vi fick lära oss massor!

Haha här har vi den rosa flamingon som med exakt överallt haha! Klarblått och framförallt så är det ju varmt 🙂

Eric Saade, vilken kille alltså! Han är även med i Så mycket bättre på höst i TV4. Så snäll! Hoppas vi får göra om den här resan snart igen.

Våra skeppare, dom var grymma! Tänk att det är typ deras sommarjobb att få åka runt och ha roligt, träffa nya människor varje vecka och leva i den här miljön!

Vi reste även med några andra som var inbokade på våran båt också! Hur trevliga och härliga som helst. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord och försökt lösa världens alla problem.. 🙂

Ellen, världens bästa Ellen! Min syster och bästavän
 

Denna resa gjorde vi i ett samarbete tillsammans med bästa Moresailing

Jag tycker verkligen ni borde kolla in våra vänner på Moresailing som löst denna grymma resa för oss. Vi har även pratat om att göra samma sak i Karibien. Magiskt! Kolla in deras hemsida HÄR.

Nu är jag på Gotland och ska uppleva Kallis för 3:e året på raden, älskar det här stället! Att så många människor och vänner är här och att man dansar till musiken och alla bokstavligen älskar musiken!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-04 09:44