Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

NÄR TEGEL MÖTER VASASTAN

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-10-26 10:50  |  Lästid: 2 minuter

IMG_3244.JPG IMG_3240.JPG IMG_3241.JPG IMG_3242.JPG IMG_3243.JPG
God morgon måndag!

Här är min nya lägenhet ovanför! Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag skrev om den här lägenheten för ungefär 1,5 år sedan. Då var det min polare Jonathan som sålde den och jag la bara ut den på bloggen för inspirationsbilder och hjälpa honom med försäljningen. Känns som allting hänger ihop på något sätt haha!

Tror inte ens jag själv förstår hur glad jag är över att äga min egen lägenhet nu. Den är på 46 kvm och ligger i Vasastan, nära till tunnelbana och vänner. Många middagskvällar, sena efterfester och häng kommer bli endel av den här lägenheten. Jag får tillträde den 18:e december så håller på och letar inspiration och inredningstips nu. Så om ni har något tips på något jag borde veta eller se tryck iväg en kommentar.

Jag hoppas att ni får en bra dag!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar