Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

NÄTHATSPODDAR OCH DRAR TILL KIRUNA

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-07-03 20:39  |  Lästid: < 1 minut

Nu ligger det en ny vlogg uppe på min Youtube-kanal igen! Denna dag började med att jag träffade tjejerna ifrån ångestpodden och vi pratade bland annat om näthat, vilket vi samtliga givetvis tycker är ett extremt viktigt och relevant ämne. Varför skulle det egentligen vara okej att hata mer online än i det verkliga livet? Bara för att man inte vågar uttrycka sina åsikter rakt ut så blir det inte bättre av att man gör det där ingen kan nå en.

Vissa får ta mer näthat än andra, och jag tycker att alla är väldigt snälla mot mig även om det har varit värre när jag var yngre. Jag hoppas verkligen att vi genom att fortsätta prata om det och få människor att förstå att det verkligen skadar kan besegra näthatet och låta kärleken träda fram i stället!

Som vanligt får ni även följa med mig och Samir på vår sommarturné, och nu var det dags för oss att äntra scenen i Kiruna! WOW, det kändes verkligen så coolt att vara så långt bort men fortfarande vara i Sverige och publiken var fantastisk. Det är alltid lika kul att träffa fans och den energi jag får när jag står på scenen är helt obeskrivlig och ovärderlig. Den här sommaren har bara börjat och jag är så taggad på att få besöka alla platser runt om i Sverige som väntar! <3

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 15:30