Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Nu bloggar jag på Spotlife!

Så sjukt roligt att få berätta att jag nu är endel av Spotlife. Jag har bloggat på Colin i nästan snart två år och det var Cimon Lundberg som tog in mig till hans sköna gäng från början vilket jag är så tacksam för! Jag fick lära känna så bra människor och det blev var ett bra val.

Nu ligger jag under Spotlife och kommer ligga på min vanliga adress (viktorfrisk.nu) någon har tagit .com så det var rätt trist men vi får göra det bästa av situationen nu. Dags att höja nivån och kämpa på ännu bättre!

grönan10
Spotlife network på Gröna Lund i somras, vilken dag!

jpg

Lets take a groupie!

nya2.jpg

Varmt välkomna till min nya blogg på Spotlife, hoppas ni ska hänga med på min resa här!

Annons
Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar