Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Nu har jag varit och tränat!

IMG_0174 talking

Annons

IMG_0212 IMG_0215Heej! Nu har precis varit och tränat med Ashkan kolla in hans blogg, jag kommer berätta mer om honom senare men först vill jag visa upp lite resultat. Det gick jätte bra och vi har kört två pass idag vi började på morgonen med bröst.

Och nu på kvällen körde vi armar och mage. Det var det, nu sitter vi och ska dra i oss lite käk innan det är dags att gå hem och försöka ta en shake och på något vis försöka somna vid 22.00.

Föresten hur snygg är inte min nya stickade hoodie ifrån Franklin Marshall som jag har på mig på bilden?

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar