Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

ö – v i k

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-07-21 20:18  |  Lästid: 2 minuter

IMG_9136 IMG_9109 shue1 IMG_9132 IMG_9100Halloj! Hoppas ni mår bra. Jag ber om ursäkt för lite dålig uppdatering på bloggen. Jag försöker så gott jag kan och just nu är det mycket upp med fara fram och tillbaka från sveriges alla hörn och kanter, men jag klagar absolut inte.

Jag tror jag vill så otroligt mycket och ibland är det svårt att hinna med just allt. Klart man bättrar sig och givetvis blir mer erfaren. Vi har precis kommit till hotellet i Örnsköldsvik, vi har varit på soundcheck och ikväll spelar vi på Merry can, ser fram emot en spännande kväll, imorgon far vi hem till Stockholm igen och då ska vi hänga i skärgården hela dagen, dunder mys!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar