Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

onsdagen den 25:e juni

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-06-25 16:19  |  Lästid: < 1 minut

Vilken dag alltså! Jag har äntligen fått tag i en dator och ska börja jobba. Vi har klippt hela våran show tills på fredag då drar vi till Sandviken och det kommer bli riktigt ös! På lördag åker vi direkt till Karlskrona och ska sova på hotell en natt sen ska vi spela in musikvideon hela söndagen.

Riktigt taggad, men jag har fått en finne i ansiktet jag brukar aldrig bry mig om det men just idag känns det lite sådär då det är nära inspelning. Ikväll ska jag även förbi min vän Steffi som fyller år och firar det, jag är taggad! Hörs snart när jag styrt upp mig lite. Just nu är det kaos i huvudet. Haha!

IMG_5267.jpg
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar