Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

outfits ifrån senaste veckan!

ny gorbys DSC_7625 DSC_7716 DSC_7864 DSC_7918 9N3A6157 9N3A6152Söndag idag och den har jag haft hemma hos päronen på landet! Käkat gott och tagit det lugnt. Tillbaka i Stockholm nu och är helt slut så jag tänker faktiskt knyta mig till kojs direkt! Tänkte dela veckans outfits med er, jag gillar verkligen den sista den tyckte jag sattes perfekt!

Annons

Enjoy! Lite härliga bilder och en ny vecka som börjar imorgon. Lägg er och kolla på en film eller koppla av. Glöm inte att det är söndag och dem ska man slappa på! En kebabrulle hade ju inte suttit fel men det kan jag glömma idag! Puss på er.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar