Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

På besök hos bästa Hair Angered

Jag blev verkligen nöjd med resultatet!
P2020708 so P2020675 P2020702 P2020719 P2020718


Alltid när jag är hemma i Stockholm så går jag alltid till Bobbys Hårstudio och fixar mitt hår.
Men eftersom många har rekommenderat mig till att gå till Hairangered när jag ska komma till Göteborg. Så nu när jag var där tillsammans med min polare Rickard så gick vi dit.

Annons

Det var grym stämning på salongen och snacka om att alla tar hand om varann och de märks att de gör allting med hjärtat! Jag fick grymma Hala som hjälpte mig i stegvis att fixa frisyren, lägga en lite ljusare färg i slingor och tråda. Nöjd och glad gick jag ut därifrån sen. Kan varmt rekommendera det här stället, en shysst klippling! Kolla in mitt resultat högst upp.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar