Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

PÅVÄG TILL STOCKHOLM FÖR PLÅTNING!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2013-01-11 08:41  |  Lästid: 2 minuter

God Morgon!
Hoppas ni har haft en riktigt go natt sömn, jag har varit uppe hela natten har varit på Arlanda och släppt av en vän som åker iväg nu några veckor, jag måste säga att det är något speciellt med att sitta och åka mot Arlanda mitt i natten, det är som att se alla människor i farten hur taxibilar åker förbi i full fart se alla människor som är så jävla lyckliga för att få se sina nära och kära eller åka iväg. Men just den här grejen med att sitta i bilen och vara påväg till Arlanda, för mig är det stort!

Jag har alltid sagt att livet blir det vad man själv gör det till, just nu händer det saker hela tiden men jag hinner andas och jag mår jävligt bra! Från Arlanda och hela vägen hem igen, äntligen sitter jag på tåget mot Stockholm för att klockan 10 ska jag ha plåtning för Miinto.se och Amazing Seven. Mer berättar jag sen!

arlanda
arlanda2
eskilstunahotel
tag
pataget


En av mina närmsta vänner Jim Tiderman fyller 18 år idag, STORT STORT grattis Jim!! Nu ska jag lyssna på musik, nu gör vi det här, efter plåtningen ska jag möta upp Daniel och Paulina, intervju med haha detvetdu!!!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 17:04