Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Photoshoot in Venice

P2000643 P2000600 P2000672 P2000605 P2000677Första dagen här och vi har plåtat i Venice precis där vi bor. Älskar denna jacka ifrån Franklin Marshall, mönstret är verkligen så mycket mig det kan bli. Mycket färger och liv, för bra!

Nu hänger jag på mitt hotellrum ska snart in och ta en dusch innan vi ska ner och plåta nästa outfit för träningskläder.

Annons

LA är fan magiskt, jag vill aldrig åka härifrån! Som jag skrev förut så är jag tillsammans här nere med Josefine Forsberg, ett team ifrån Franklin Marshall och Living Generation, ett riktigt bra crew!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar